Popular

Hoe teken ik een persoon?

Hoe teken ik een persoon?

Slijp je potlood goed en teken de omlijning van de ogen waarbij de bovenste lijn precies door het midden van de ogen loopt. Teken vervolgens de pupillen en de lijn waar je de mond gaat tekenen. Schets tot slot ook alvast een deel van de haarlijn met licht gebogen lijnen.

Hoe maak je een gezicht?

De makkelijkste manier om te beginnen met het tekenen van een gezicht is door hulplijnen te gebruiken voor de proporties van het gezicht. Teken een verticale lijn door het midden van het ovaal. Snijd vervolgens het ovaal met een horizontale lijn weer door het midden. Voeg de neus toe.

Hoe kan je een hond tekenen?

Hoe teken je een hond

  1. Teken heel licht een circkel en een ovaal een eindje uit elkaar en verbindt deze met twee lijnen van links naar rechts.
  2. Teken benen aan de onderkant van de cirkels.
  3. Teken een nek en ovaal hoofd voor je hond.
  4. Voeg een staart, oren, ogen, neus en mond toe aan de hond.

Hoe tekent een kind van 4?

Tekenen: 4 tot 6 jaar Meisjes krijgen lange haren en jongens een kort kapsel. Ook gaat je kind nu anderen dingen tekenen, zoals een huis, zon, wolken en een boom. Ook zweven de figuurtjes niet meer zomaar door de lucht, maar je kind tekent onderaan het tekenvel de grond en bovenaan de lucht.

Hoe teken ik realistisch haar?

Je kunt als vuistregel nemen: dichterbij hoofdhuid geeft schaduw, hoogste punt op een lok ontvangt het meeste licht en geeft een highlight. Eigenlijk schets je naar de locatie waar het meeste licht valt toe, maar teken je hier minder haren zodat het lichter blijft. Blend deze weer samen met je kwast.

Hoe maak je schattige ogen?

Gebruik roze tinten voor je ogen, lippen en wangen. Roze tinten zien er schattig uit, alsof je bloost, waardoor je er nog onschuldiger uitziet. Je kunt ook oogschaduw met glitters nemen, in kleuren als champagne, goud-roze of perzik. Grote ogen zien er van nature schattig en onschuldig uit.