Helpful tips

Hoe maak je een reservekopie van je iPhone op iTunes?

Hoe maak je een reservekopie van je iPhone op iTunes?

Een reservekopie maken van uw iPhone, iPad of iPod touch met iTunes op uw pc

  1. Open iTunes op uw Windows-pc.
  2. Sluit het apparaat aan op uw computer met een USB-kabel.
  3. Als u wordt gevraagd om de toegangscode of wordt gevraagd of u deze computer wilt vertrouwen, volgt u de aanwijzingen op het scherm.

Hoe maak je een backup van je iPhone?

iPhone back-up maken met iCloud Kies je voor iCloud, dan ga je op je iPhone naar ‘Instellingen > iCloud > iCloud-reservekopie’. Zet vervolgens het schuifje op groen en kies voor ‘Maak nu reservekopie’.

Waar slaat iTunes backup op?

Waar is de iTunes-reservekopiemap op Windows? iTunes-back-ups worden opgeslagen in %APPDATA%\Apple Computer\MobileSync op Windows. Op Windows 10, 8, 7 of Vista is dit een pad als \Users\[USERNAME]\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup .

Wat als je iPhone geen reservekopie maakt?

Controleer of uw apparaat een wifiverbinding heeft. Zorg ervoor dat uw apparaat up-to-date is. Probeer een reservekopie te maken via een ander wifinetwerk. Als u nog steeds hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support.

Hoe zet je een reservekopie op een andere iPhone?

Stel je nieuwe iPhone in

  1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
  2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
  3. Kies ‘Zet reservekopie terug’ en kies de juiste reservekopie;
  4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
  5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.

Hoe zet ik alles over van iPhone naar iPhone?

Waar staat mijn backup van mijn iPhone?

Op een iPhone, iPad of iPod touch: Ga naar ‘Instellingen’ > ‘[uw naam]’ > ‘iCloud’. Tik op ‘Beheer opslag’ en tik vervolgens op ‘Reservekopieën’. Tik op een reservekopie om meer informatie weer te geven, te kiezen welke gegevens in de reservekopie moeten worden opgenomen of om de reservekopie te verwijderen.

Waar vind je reservekopie terug?

iCloud-reservekopieën bekijken en beheren op je Windows-computer. Open iCloud voor Windows en klik op ‘Opslag’. Klik op ‘Reservekopie’ aan de linkerkant. Aan de rechterkant zie je de apparaten waarop iCloud-reservekopie is ingeschakeld.

Waarom kan ik geen iCloud-reservekopie maken?

Soms ontstaat er ook ruimtegebrek omdat meer dan één apparaat is gekoppeld aan hetzelfde Apple ID voor iCloud. In zo’n geval kun je vrij snel door je 5 GB heen zijn, en lukt het maken van een reservekopie niet. De oplossing? Het minste gedoe is het bijkopen van opslagcapaciteit.

Wat als het niet lukt om een reservekopie te maken?

Kan geen reservekopie maken Controleer of iCloud Drive is ingeschakeld. Ga op je iPhone naar Instellingen > tik op je naam > iCloud > controleer of iCloud Drive is ingeschakeld. Schakel iCloud Drive uit en weer in. Ga op je iPhone naar Instellingen > tik op je naam > iCloud > schakel iCloud Drive uit en weer in.